MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Lördagslunk

2017-10-28

Sov bort halva dagen så måste ha varit trött. Det är mot mina principer att ställa klockan på helgen!

Lite pyssel och plock i hushållet o så ner en sväng på stan för att kolla läget. Hittade lite kul badskum och vände nöjt hemåt igen efter ett stopp på spicy för lunch.

Betalade lite efterslänrande räkningar då det kommit in lite mera pengar och bestämde mig för att åka och handla lite. En omsorgsfull lista gjordes som sedan följdes ovanligt slaviskt. Köpte bara det som behövdes och prisvärt, nog rätt länge sedan jag handlade med ekonomin så mycket i fokus som idag.

Spicy Avokado på max fick bli kvällsmat. Dock var den alls inte så god o spicy som jag tänkt. Mycket klet o kladd ska det vara på hamburgarna, men dom smakar inget. Lite kan man undra hur utvecklarna tänker igentligen.

O inte hjälper det att lura proffskockar att förlora sin själ som den andra hamburgarkedjan gör. Inga namn men har svårt för reklamen och honom. Hamburgarna är inget vidare heller trots allt bös som läggs på. Att lägga en massa lyx som tryffelmajo på en MCdonaldsburgare är lite som att sminka en gris.

Hemma igen och efter att jag plockat in varorna blev det en disk och sen hällde jag upp ett bad med chokladekakabadskum. Doftade gott men såg ut som bajs. Stadigt skum som försvann snabbt när man lade sig i karet.

Sugen på filmys och saknar värkligen videouthyraren som förut fanns aldeles i närheten. Nya tider nu och folk hyr inte dvd film längre. Det streamas och pysslas, men det är inget för mig. Iallafall har jag inte börjat en. Noterade dock att man fortfarande kunde hyra 3 filmer i tre dagar till ett hyffsat pris nere på stan, inte långt från där jag burkar sluta arbetsfredagen så kanske till nästa helg bullar jag upp med lite film.

Det har varit en aldeles trivsam och soft dag men nu så väntar sängen. Är lite stel och konstigt nog seg kanske inte så konstigt endå. Det är ju snart en ny dag.

Vintertid inatt. Glöm inte bort det.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)