MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Springa hit o dit

2017-10-05

Hitåt. Ditåt. Uppåt. Neråt. Kors och Tvärs och så tillbaka där man började igen. Ja så har arbetsdagen varit och så blir även morgondagen trots att det tog 4 samtal innan den slutgiltiga utgångspunkten fastslogs. Jag är ärligt ingen tuva till tuva människa vill åka och jobba i punkt A och åka hem från samma ställe. Inte hoppa runt. Målet är ett sånt arbete. Ett riktigt jobb där man tjänar riktiga pengar, det finns ett sånt till mig. Det är jag säker på. Nu ska jag bara hitta det.

Grävandet i frysen fortsätter och igår tog jag ut ett litet paket färs som idag fick sällskap av en påse blandade grönsaker inköpt på Lidl där potatisen plockades bort då den inte passar riktigt till pasta som jag tänkt som tillbehör. Resultatet blev en sås som var en gryta men lite mer en sås trots allt. Smaken var det inget fel på. 

Skönt att inte behöva kasta sig över Arbetsförmedlingens hemsida det första jag gör när jag kommer hem. Den får nu ligga still ett tag och bara öppnas lite då och då. Några saker som kanske ger något i framtiden kommer endå att utföras men jobbsökandet i den frenetiska takt som förut ligger lite på is och laddar tills jag åter blir utan arbete. Då kör vi igen, då kanske till o med jakten på ett riktigt sommarjobb kan börja. För det ska jag ha nästa år.

Nähä. Kvällens väg mot morgondagens arbete fortsätter. Först tråkdisk och sen ett mysbad och sedan i säng. I morgon är det Fredag!

Kvällens dagbokssvammel avslutas med lite luddigt mys

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)