MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Jobbe

2017-10-04

Torsdag och Fredag är det ett litet inhopp men från och med nästa vecka blir det att hoppa på ett lite längre vikariat. Fram till 17  November jobbar jag om inget speciellt händer. Kanske inte det allra roligaste att springa i trappor och butiker, hoppas att knän och fötter håller för kan ju inte säga nej till arbete.

Greppade ett paket nötgrytbitar i frysen som jag tänkte mig göra ett smaskigt långkok av. Flera timmar av kokning i gryta med en massa goda kryddor och idag efter avsvalnande var det dags att koka upp och äta. Hade jag tänkt, men döm om min förvåning när köttbitarna var sega som skosulor. Trots typ 4-5 timmars kokande, dom borde ha varit mörare en så. Hm efter lite funderande beslöt jag mig att sila av det goda spadet och återanvända men kasta köttet. Får bli ett nytt försök till Söndag. Men då får jag helt enkelt fortsätta tömma frysen och då blir det gryta på Fläsk.

Istället till middag blev det fläskkorv som tillsammans med  kokt potatis och en sås med Arlakökets Grönsaksyoughurt (paprika och Ancorchili) Syrligt och hett på samma gång.

Och nu fick ni lite matprat på sidan. Det har ju tyvärr varit lite dåligt med det. Äter inte ute så ofta nu för tiden. Kanske sidan vartefter kommer ändra karaktär och inte ha den recentionprofil som nu. Kanske ska jag hitta på något annat i matväg. Recept i lite större utsträckning kanske?. Undrar om det är lättare för er läsare att skicka in recept en recentioner. Tänk på det och svara om ni har lust.

Har skrivit om det förut men tanken med denna sida var från början att ni skulle skriva recentioner också och skicka till mig. Så har det inte blivit men är inte ledsen för det. Hursomhelst kommer det inte bli några större förändringar fören nästa år.

Femöresbron över strömmen som stått pall i åratal men som nu kommunen har dömt ut och ska renoveras eller bytas ut.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)