MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Ny vecka Ny Månad nya möjligheter

2017-10-01

Det går fort nu. Det blir snart mörkare och mörkare och innan man vet ordet av kommer snön och kylan.

Men i helgen var det hyffsat fint även om det blev en smula kylslaget framåt kvällen. Inte är det som förr när man sladdade runt på stan tills allt stängde så fort det hände något kul i stan. Men trots att årets kulturnattsprogram var av det tunnare slaget blev det en fin kväll.

Vi besökte väldigt lite musik men köade för öl och slapp stå när vi käkade mat och gick en massa. Man kan inte göra allt men man kan alltid göra något. Nu får vi vänta på Julmarknaden innan det händer något på stan igen.

Norrköpings bryggeriets pop upp bar var höjdpunkten och vi var sannerligen inte först. Lite så till och med vi blev otåliga av all väntan. Men till sist så kom man fram och det var lika bäst att köpa på sig och försöka hitta en sittplats. Nu är bryggerigängen lagom varma i kläderna inför nästa strapats nämligen öl och whiskymässan i stan.

Söndag och tvättade jobbkläder hos en kompis för ett tag sedan. Annars har det inte gjorts så många knop då kroppen är lite trött.

Det är också den första i Månaden och det innebär månadsrapport som skickas till Arbetsförmedlingen. Man har ett tag på sig men brukar försöka göra den så snart som möjligt då risken annars är stor att man glömmer. Sökte även 2 jobb som jag hittade.

Nu så ska jag glida ner i ett varmt bad och vara en stund. Huvudet full av alla intryck efter helgen så tvn har inte satts på en denna kväll. Men det var inget direkt att se så det gör inget. Bra att man kan spara ström

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)