MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Host och Snörvel

2017-09-14

Inte nog med att man kände sig lite ynklig gammal o sliten efter en veckas arbete. Man går o blir förkyld också. Helt från det blå utan att veta hur det kommer sig. Har inte umgåtts med hostiga människor vad jag vet. Men "suckar" vet ju sen förut att just jag har en egenhet att får dom där förkylningarna som andra bär på utan att dom vet om det, inte helt säkert att dom ens får den då jag kommer förbi o tar över bacillerna. Och inte nog med det.

När bäraren utan att veta om det kanske på sin höjd bär på en 3 timmars förkylning har den snart o snabbt när den kommer till mig uppgraderas till en 3-4 veckors, inte illa för små baciller.

Det började nog redan att kännas i Måndags men slog till rejält natten mot Tisdag och har legat mestadels varm o ynklig i sängen och tyckt synd om mig själv. Den enda glädjen har varit en halv flaska Cocillana som det tullats av, den hjälpte inte så värst mot rethostan som jag fick den för. Men mot en rejäl förkylning är den kanoners.

Nu kanske det tutas lite i bättringstrumpeten, magen var sugen på något ätbart så det lagades en rykande het fisksoppa med chili och vitlök i massor. Vik hädan bacilussker. Möjligen kan det vankas några droppar starkt till badet.

Ögona blänger lite mot köket och diskberget, men Sååå frisk är jag nog inte en. Tisda och Onsdag nästa vecka ska jag umgås med valp. Ska bli skoj att rå om den lilla ett tag och redan igår blev jag bokad för 2 dagars arbete i slutet av månaden.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)