MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Tystnaden

2017-09-08

Efter en hel veckas arbete efter över 2 månaders sjukskrivning är jag trött seg och sliten. Har ont i fötterna och känner mig som om jag blivit överkörd av en ångvält. Ska det vara så här, hade Sverker tagit med mig i sitt program hade jag troligen direkt hamnat i tunnan.

Hoppas det snart blir mera jobb så man lättare hamnar på banan igen. Lite märkligt detta att vara så trött efter jobb. Men kanske är det åldern eller så är det något annat. Foten, min lilla lätt svullna och efter en veckas arbete tydligt ömma. Är inte så där bra som försäkringskassan säger och jag önskar. Inte helt optimalt att trava runt i skyddsskor. Men det blir bättre hoppas jag, och som det är kan man bara bita ihop och trava vidare när det erbjuds arbete.

Fredag hela dagen och kvällen och gläds åt att det varit en bra vecka på Molnfabriken. Blev mat på lokal innan hemfärd och om en stund ska det mysas kvällsmat i form av revbensspjäll och potatissallad och kanske lite tv.

Men nu så är det aldeles tyst i lägenheten, bara mitt sörplande på Fredagsdrinken och klappret från tangentbordet hörs. Och så har det lite varit efter jobbet. Det susar o låter i huvudet efter en dags travande i fabriken att det är skönt att ha det tyst och lungt när man kommer hem. Inte som förr då man sätter på både tv,n och datorn så fort man kommer hem.

I morgon är det så äntligen dags för lite ölmys på lokal  igen. En vanlig ölprovning med främjarna kan tyckas men har längtat enda sedan jag anmälde mig. nu är det bara att hoppas att det blir lika bäst som jag önskar.

Trevlig helg önskar jag eder alla.

Molnfabriken nästan från sin bästa sida

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)