MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

En hektisk helg

2017-09-03

Först 2 dagars arbete och så en helg fylld av utflykter kors och tvärs över länet på Östgötadagarna. Är nu lätt utpumpad.

Igår blev det Vikbolandet. Det var fint väder och vi såg en hel del. Det är rätt skoj att åka runt dessa dagar, mycket kulturellt som normalt är stängt visar vad man har. Många gårdsbutiker har laddat med det bästa gården har att sälja och det är full fart överallt.

Vi hade nog tänkt oss ett liknande schema idag men vädret gjorde att det bara blev en resa till Gryt och lunch på Fyrudden istället. Besök på en tomatodling och inköp av en hel låda tomater som jag ska förädla efter konstens alla regler. Vi tänkte oss kanske en annan väg hem, men tröttnade och åkte direkt hem samma väg som vi kom ifrån. Lite sugen var jag att åka till Kvarsebo o hälsa på valpen (och mamma förstås) men det får bli en annan dag.

Har hunnit med att göra min aktivitetsrapport, för en sån måste man göra om man är arbetslös. Fick förvisso redan i Juli Bassning per brev att jag inte gjort någon. Men det måste ha varit ett misstag och inget dom påminner om nu.

Har sökt 34 jobb och varit på 2 interjuver under Augusti. Lite av en rivstart efter sjukskrivningen. Söker bara heltidsjobb nu då det helt enkelt inte funkar med livspusslet att bara jobba halvtid eller på timmar. Har också lite mera sökt jobb som inte direkt passar mina erfarenheter eller utbildning. Men jag söker och så får andra värdera vad det är värt att endå ha mig som medarbetare.

Interjuver är förstås också kul att få komma på. Skulle vara ännu bättre om dom gav jobb och inte bara erfarenhet att svara på frågor om sig själv.

Till middag blev det en snabbgjord köttfärssås med färska tomater och snart blir det ett bad.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)