MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Upp innan ottan

2017-08-31

Mobilen ringde klockan 06. Ett tag sedan den ringde så tidigt. Tittade vem det va och en kort sekund han samvetet och tröttmössa arrgumentera innan ekonomichefen som vaknat lade sig i och bestämt säga att vi behöver Pengar, så jag svarade och förstås va det min chef på städföretaget som ville ha min expertis i skärblacka.

Det var ingen direkt brådska så kroppen fick vakna till lite innan jag gick upp ur sängen. Pruttade runt i den arla morgonstunden och letade efter jobbkläderna som jag stuvat in i garderoben (sicken tur att jag inte begravt dom i källaren).

Provade och testade arbets skor med omsorg, för nu skulle det ju bli skarpt läge för min nyopererade tå. Är den så bra och frisk som Försäkringskassan har bestämt.

På vägen till jobbet köpte jag frukost. Fick idag jobba själv och det är ett plus. För även om man fortfarande har tider att passa är det betydligt skönare att ludda runt och bara göra sina sysslor en att hjälpas åt och först göra andras.  Över 2 månader sen sist men får jag säga det själv gick det rätt okej faktiskt. Men helt säker kan man aldrig vara på en molnfabrik.

Det skavde lite runt operationsärret men efter halva dagen hade foten liksom vant sig. Visst det kändes lite ömt när jag bytte skor på parkeringen efter välförettat värv, men inte ens i närheten av dom smärtor jag kände förra sommaren. Operationen ser helt enkelt ut som den lyckades.

Igår fick jag för mig att det var Fredag idag och köpte lite grejer för tacos, va lite udda och köpte kyckling och den nya kryddan samt en trevlig fruktsalsa o en massa grönsaker. I morgon skulle det minsann bli fest!  Och det blev redigt gott trots att det bara är Torsdag idag.

Känns rätt bra att ha arbetat idag, blev ett bad för att mjuka upp ömma leder och onda muskler. Tror fasen att det flödar lite insperation att skriva också i knoppen. Men det får faktiskt vänta med att komma ut. Nu går jag bort till soffan och lägger upp benen högt en stund.

Trevlig Kväll

Ett litet fyrverkeri för att jag känner mig trött men Glad denna kväll.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)