MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Utflykt

2017-08-29

I Söndags sökte jag arbete i Linköping. På ett lager, ett helt outforskat område i arbetslivet. Så idag blev det en liten utflykt till gransstaden för en interjuv, ibland går det snabbt i svängarna.

Söker just nu mest industri och lagerjobb. Trots att jag inte har någon lagervana. Hoppas dock att jag ska få det någongång. En bra interjuv, men troligen blir det inget lagerjobb denna gång heller.

Hade dock en fin stund i Linköping alldeles för mig själv. Kanske jag ska åka dit oftare, skönt att bara vara en stund. Tittade på domkyrkan och luddade i affärer. En trivsam utflykt.

Igår var Kronprinsessan på besök när matte fixade med annat på stan. Den lilla var till en början högst obekväm med att bli lämnad vind för våg av matte. Hon gick omkring i lägenheten och gnydde utan att jag kunde göra så mycket för att det skulle bli bättre. Höjder va inget som hon brydde sig om då hon stod o tittade ut från min franska balkong.

Men plötsligt slog hon sig till ro under bordet och när jag kliade henne på ryggen vände hon magen till och jag fick klia hela den fina valpmagen tills hon somnade. Gissa om jag var nöjd. 

 

Man blir skit trött av att vara orolig att matte aldrig kommer tillbaka

Antal kommentarer: 1

2017-08-30 09:18:06

Lycka till då!! Vi får se vad det blir av Pärlan!!
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)