MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Kronprinsessan

2017-08-27

Ja så fick jag då äntligen  äran att träffa mammas nya valp Yra.

Ett litet bedårande charmtroll väl värt att vänta på, mysig och söt som socker. Yra har inte riktigt landat i sitt nya liv. Leka är lite av ett okänt begrepp och katterna lite otäcka men är en fin och framåt vovve som med hög svansföring håller traditionen vid liv som kompis till mor.

Helgen har varit lite seg, i går gick jag en sväng på stan då det var Crusing. Innan på dagen hade jag även besökt Himmelstalundsfältet där man ställde ut bilarna. Är inte alls lika bilsugen numera. Tror det avtog när jag fick en egen bil och  slapp  sukta på andras.

Hade med pappa som däremot tyckte det var skoj att trava runt bland rader o åter rader av glänsande dollargrin.

 På Kungsgatan åkte dom gate upp o gate ner. Iallafall jag blev lätt yr av alla avgaser. Många motorburna och en hel del åskådare, men den första polisbilen såg jag på vägen hem då jag åt kvällsmat på wallmans, en civil bil som med tut o blink o full fart mot stan. Men vem behöver poliser på stan när det finns gamla raggare som vaktar gatukorsningar, Dom kör man inte över så lätt.

Och appropå åskådare har jag hört att crusing i Norrköping är vida känt för att alla går man ur huse för att titta. I jämförelse mot typ Nyköping där åskådarna utgörs av folk som gott vilse eller dom som är för fulla för att flytta på sig.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)