MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Spontanutflykt

2017-08-23

Inte så ofta nu mera att jag sätter mig i bilen och bara åker utan att ha något direkt mål. Men igår hände det. Jag och vännen satt och hade det lite tråkigt och vännen ville äta lunch. En biltur alltså. Först hamnade vi i Simonstorp och brandkårsmuseet, en titt på gamla brandbilar är bra för själen. Kanske kan man tycka att det var för lite föremål från Norrköping och östergötland. Men det kanske kommer då man planerar att bygga om och bygga ut.  

Lunch va det ja! Vi åkte mot Katrineholm.Vi åkte o åkte och plötsligt kom iden att åka till Strängnäs och stridsvagnsmuseet. Vännen hade nämligen inte varit där och jag för ca 5 år sedan. Blev en snabbkorv på vägen.

Museet är trevligt och det är kul att se alla prototyper man testat. Hem på gamla södertäljevägen och fika hos en kompis till oss båda. Lunch och middag fick kombineras på Nyköpingsbro. Blev en lång utflykt men trivsamt och skoj att vi fortfarande kan göra saker spontant ihop utan en massa planering hela tiden.

Idag är det Onsdag? Jo det är det och har absolut inget planerat. Noterade att pappas sambo fyller år i morgon. Undrar om det kommer bjudas på kaka? Så här långt har jag varit aktiv och diskat. Men vad ska jag hitte på nu då?

Ja det återstår och se.

Ha en alldeles underbar Onsdag alla ni som läser detta.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)