MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Augusti

2017-08-02

Är lite sen att fira in den nya månaden då första Augusti var igår. Men då orkade jag inte riktigt skriva, försökte men Nä. Gör ett pröv idag istället.

Med pengar snart i banken från Försäkringskassan fick jag idag ett argt brev från A-kassan. Mina siffror stämmer inte överens med företagets siffror i Maj. Tyckte det såg klent ut i lönekuväret, men tänkte inte mer på det. Lönelappen kommer ju digitalt numera så det är inte det första jag gör att kolla. Dessutom blir man inte så mycket klokare där häller.

Nu återstår det att se vem som kan bevisa vad. Har ett uselt minne, men visst borde jag ha kommit ihåg om jag var sjuk och bara jobbade 64 timmar istället för 80.

Aldrig får man vara riktigt glad!

Pengarna från Försäkringskassan som glider in på kontot i morgon kunde förstås ha varit flera. Men alla slantar är en slant och som det är nu är allt ett välkommet tillskott.

Augusti ja. Sommaren har flytt och det har gårr snabbare en vinden. Nu är det snart höst och vinter. Får se fram mot julklappar och så blir det nyår. Va jag lite väl snabb där? Mm kanske det ja.

Hungriga Änder i Åby

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)