MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Inte helt nöjd

2017-07-26

Efter att ha badat och skrbbat foten va allt frid och fröjd, en stund. Men plötsligt började foten svullna upp och såret började blöda. Det gick nästan en timma av blödande innan jag fick ordning på det hela. Kompress och den ultimata hjälpen silvertejp fixade biffen.

Idag har jag köpt lite andra pöoster men kunde inte gå i vanliga skor. Som tur är har jag ett batteri av skor att ta till. Fick bli ett par sandaler. Men det gnager lite på såret, gjorde fruktansvärt ont innan jag hade varit på apoteket.

Förutom sandalerna kan jag också ha ett par arbetskor med kardborreknäppning jag har i arsenalen. Mina trånga Ecco går frt bort. Tänk att knöla ner en limpa i ett par gympaskor, inte helt lätt. Nu så har jag stödstrumpa på och den får nog vara kvar tills i morgon.

Hoppas svullnaden går ner och att såret läker Vägrar en ytterligare sväng till Motala.

I Måndags hade jag ett bra samtal med Försäkringskassen, i Motala sa läkaren att dom var ytterst griniga och det känns som dom inte blev gladare av att jag är fortfarande sjukskrivning. Hoppas dock att löftet om pengar snart håller.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)