MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Hej Allesammans!

2017-07-25

Nä. Jag har inte dött, bara tagit en liten paus från bloggandet. Men nu så är jag tillbaka.

Nyss hemkommen från sista etappen av min Hallux Valgus resa. Sista bandaget borta och nu återstår det lite tågympa innan fot o tår kommer bli bättre en förr. Kanske dom inte ser så mycket snyggare ut nu, men förhoppningen är att det kommer göra mindre ont eller helst inte ont alls.

Nu har jag badat i mitt badkar. Kändes hätligt efter nästan 2 månaders badlöshet. Jag som badar nästan varje dag, åtminstånde under kalla månaderna på året. Foten har fått massage och lite extra omsorg, död hud har gnuggats bort och snart när det är torrt blir det en jättedyr fotsalva som ska smörjas in. Ska vara kanon sa dom på Apoteket.

En extremt gnällig försäkringskassa har gjort att jag fortfarande inte fått några pengar, vilket är mer en frustrerande. Men igår ringde en handläggare och försäkrade att det skulle dyka upp en slant under veckan. Få se om det blir så. Hoppfull men inte utan en viss skepsism.

Min resa med Hallux Valgus kommer vartefter att dokumenteras här i ett alldeles eget inlägg. När och i vilken form vet jag inte riktigt en. Men något på hemsidan i ämnet blir det garanterat.

Idag åkte vi även på Bron!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)