MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

En trevlig Måndag

2017-07-11

Jo jag vet att det var Måndag igår och det är om den som Tisdagskvällens inlägg mestadels ska handla om.

Lugn förmiddag där jag pyssslade hemma och fixade. åkte ner på stan för att käka innan kvällens höjdpunkt men det blev inte som jag tänkte mig. Allt tar tid på stan numera. Blev att äka en rätt äcklig kebab, hursom gick lite av den ner så var inte helt hungrig när jag lite stressad på slaget 16 gick in på Black Lion.

Är lite förundrad över att det var folk där. Undrar om det finns en bakdörr för stammisar. Hedersgästen hade knappt äntrat bygget men bryggeriets medarbetare fanns på plats så man fick sig ett glas mild endå.

Det var 10 år sedan Magnus Bark startade Ofiltrerat, ankedoter o minnen skulle det bli men tyvärr hörde jag inget. Det var knappt han ville berätta om ölet vi drack. Herr ofiltrerat är mest känd i Linköping och det märktes. Det var inga ölfolk som jag kände igen här denna kväll. Lite synd. Men då blev det mera över till oss som var där.

Mild är en öltyp som nog skulle vara lite sötare lite karamelligare. Har druckit liknande förut och inte tyck om riktigt. OfiltreratX var helt okej men inte riktigt min typ av öl. Möjligen får ni som inte kom chansen att dricka ölet igen då Håkan var nöjd och funderade på att göra mera.

Lite trist att Herr ofiltrerat valde att hänga med Linköpingspolarna istället för att berätta historier om ölbloggning som det utlovades. Det kändes lite trist så när ölet var slut gick jag hem.

Eller nästan iallafall. Det bar först av mot Spicy Hot för att köpa lite kvällsmat, det var snart stängning så tog hem. Innan hade jag gått förbi hållplats och en dam som satt där. 34 minuter stod det på skylten. När jag hämtat mat och druckit en öl på Titans stod det 37 minuter och tanten satt kvar., hade lite batteri på mobilen så kunde inte riktigt kolla vad som hade hänt. Men på stan var det lugnt som en filbunke, kanske något fel som var trasigt.

Hursomhelst kom spårvagnen till slut, jag kom hem och värmde min mat. Inte den jag beställt men endå mat i en hungrig mage. Noterade på Facebook att det är flera som klagar på Spicy Hot restaurangen på stan, folk får inte det man beställer. Nästa gång ska jag kolla ordentligt. Nu var det en av mina favvorätter jag fick men endå.

Mätt men svårt att sova. Satt och pysslade med datorn och kom vid 3 fram till att jag måste sova. Vaknade vid 6 i morse och var kissnödig. Somnade om och vaknade sedan 9. Borde vara trött nu, men så är inte riktigt fallet.

Det har varit en lugn dag med fötterna högt och en bok i läsläge. Foten lite svullen och öm efter mycket gående o stående. Nu har jag inget rajraj planerat fören nästa Onsdag som är Ölets dag. Även då kommer jag att finnas på Black Lion. Förr om åren brukar vi gå runt men nu blir det nog att vara kvar. Är nästan säker på att det bli mera folk då.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)