MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Drömmar

2017-07-09

En lugn helg som avslutades med en utflykt. Trodde vi skulle till färgaregården men istället hamnade vi i Kvarsebo, igen. Jaja. Blev en fin tur endå och bädret höll sig på sin kant.

Tänkte annars fundera lite över det där med drömmar. Det går i perioder. Ibland är det ingenting medans en del perioder är det dom konstigaste drömmarna. Alla drömmar betyder någonting men det är lite svårt att tyda ibland.

Häromnatten körde jag en gigantisk brandbil, eller det var bara ett stort flak igentligen och man satt i en grop längst fram o styrde. Längst bak någon slags kran. Så här i efterhand tror jag att det var en slangdragare vid skogsbränder.

Under en period drömde jag om samma sak fast från olika perspektiv. Det kunde vara en olycka där jag ena stunden var ett offer, andra stunden en som kom springande o hjälpte för att sen vara en som såg allt från ett fält längre bort.

Just samma dröm som kommer tillbaka med lika olika synvinklar är rätt vanligt. Upplever rätt ofta att drömmen fortsätter trots att jag vaknar.

En av mina mest märkliga drömmar var för några år sedan och återkom en lång period. Det var en grov port som vid ett skyddsrum, den stod på glänt och där inne kunde man skymta ord. Porten öppnade sig lite i taget och man kunde tyda ord. Men så plötsligt var porten stängd och drömmen kom inte åter.

Har lätt att ta åt mig sånt jag ser och läser. Ser jag ett tv program om en flygolycka är jag inte förvånad om jag drömmer om en sån.

Drömmar är konstiga. Men antar att man ska vara glad att man har dom.

Helgen är slut och livet fortsätter. Önskar alla en bra vecka.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)