MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Dom Onda har segrat

2017-07-01

Nä Scorpio jag tror inte ett skit på eran version att det bara är för att folk inte kan bete sig på er festival som ni lägger ner eller ivarje fall inte ordar en Bråvallafestival nästa år. Jag tror att ni har dåligt med pengar, men det är vad jag tror. Att sedan skylla på människor är enkelt och ger rätt bra publicitet trots allt, ni blir lite av hjältar som "gör det rätta" enligt vissa grupper. Jag är superirriterad och skulle vilja skriva till var o en av er, till er som tycker det är bra gjort och förstås till er som inte kan hålla er i styr  vid folksamlingar. Men denna sida är inte en sån där hårda ord ska få fritt spelrum så avstår och nöjer mig att konstatera att Scorpio gör fel och ondskan segrar.

3 år på raken blev jag en av många besökarna på gamla F13. Det stora under stundom väldigt leriga området som i fem år har förvandlas till den jättestora Beåvallafestivalen. Störst bäst och vackrast var nog år 1, Skitskoj en ny festival som man inte behöver åka långt för att vara på. Och hjältarna i Rammstein. Dom ville jag värkligen se.

Och vilken festival det blev. Lite oslipat med blask öl o mat som var så där.en massa folk men i mina ögon en stor djäkla fet fest. Och konserten med Rammsteion blev presis så bra som jag trodde. Klart som fan att jag skulle gå även nästa år om det blev någon.

Året därpå kom dom skitstora Iron Maiden till i sammanhanget trots allt lilla Bråvalla. Fasen vilken stämmning det blev. Bruce dock en aningens förvirrad och skrek fel stad när han ville att vi skulle skråla med.

År 3 började dom band jag ville se sina och det var lite i valet o kvalet, skulle jag gå. Men så bullade man upp med KSMB och det blev ett besök även detta år. En skitkonsert med ett KSMB som valde pengarna enligt vissa men enligt mitt tycke en bra konsert. Ett band jag helt klart skulle ha kollat på förr då det begav sig, då punk va skoj och inte bara pengar.

Det var extremt nära att jag gick förra året men trotts alla jo men visst ska jag valde jag att inte gå med en rad tankar i stil med Djävlar jag skulle ha gått efteråt. Har aldrig hafft en sådan vånda inför eller efter något beslut någonsin tror jag.

I år då. Nä, det var väldigt lite som passade mig eller tillltalade. Möjligen kanske hade det varit första dagen då Sabaton och Bamse o hans vänner var på plats. Men annars inte ett skit av intresse. Men iår har man iallafall får iordning på mat, betalsystem, dryck och telefoni.

Det är Hyffsen på er som är där som saknas. Skäms på er som inte kan bete eder.

 

Hej då Bråvallafestivalen. Hoppas vi igen.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)