MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Yes I Can Drive

2017-06-26

Det är lite som att cyckla det där med att köra bil. Har man en gång lärt sig så sitter det i ryggmärgen. Men lite spännande va det allt att sätta sig bakom ratten efter att ha varit borta i mera en 3 veckor, en evighet sedan. Men det gick ju bra att återbesitta sängen så det går med bilen också tänkte jag.

Älskar att köra bil. Nu kör jag inte runt stan bara för utan vill gärna ha något mål med min bilkörning. Men visst händer det fortfarande att jag gör mig ärende till affären utan att behöva något men jag är sugen på att köra.

Lite stramade i foten och det högg till lite så i början blev det en smula ryckigt att koppla. Valde en desstination där man inte behöver koppla så mycket. Finspång och lunch på golfbanans restaurang (mer om det på annan plats).

Tänkte mig att jag skulle trava omkring lite också, men vädret lite lynnigt så istället körde jag hem via Skärblacka. Där passade jag på att fota nya brandstationen, eller det som ska bli iallafall.

 Hoppas att sjukpeng kommer snart. Lite får jag säkert skylla mig själv då jag var sen med att sjukskriva mig. Men va fan, ingen sa ju något eller meddelade. Hade jag gjort samma misstag hos A-kassan hade jag blivit påmind direkt.

Ja så ringde ett företag till mig idag. Man hade tittat på mitt cv på Arbetsförmedlingen.Är ju sjukskriven men man ville gärna att jag skulle höra av mig när jag är frisk igen . Är lite fundersam men tror mig veta vad det gäller. Förstås hoppas jag på ett jobb direkt men jag vet inte. Nä först o främst ska foten bli bra, resten ger sig.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)