MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Aftonen och dagen efter

2017-06-24

Midsommaraftonen tillbringades på en inglasad balkon inte så långt från där jag bor. Jag hade fixat lite delikatesser som lades upp på tallrik som förrätt. Sen blev det jansson och så jordgubbstårta och förstås snax o diverse drycker som intogs tills dagen blev sen natt. En trevlig kväll.

I ett formidabelt skitväder luddade jag hemåt. Med foten förpackad i plast gjorde att inget blev blött förutom allt annat. Varför ska det alltid regna på midsommaraftonen?

När jag torkat något så beslöt jag mig att inta den riktiga sängen dit jag gick upp även efter kisspauser. Det är lite bökigt men skönt att sova i sin vanliga säng, till o med gropen kändes lite hemtam. I soffan har jag legat i 3 veckor nu, det får räcka. Kroppen behöver sträcka på sig. Det gick oväntat bra att slagga på soffan, men sömnen inte helt optimal och kroppen lite stel och öm, men sovställningen har premierats för att foten ska ha det bra, resten fick liksom ha det som dom hade.

Vaknade sent idag och hade inte alls ont någonstans vilket förstås var trevligt. Det blev en promenad tillbaka till vännen för att äta upp resterna av tårtan. Handlade lite på hemvägen och till middag idag blev det annanasscnitsel pepparsås stekt färskpotatis o sallad.

 Nöjd sitter jag nu och skriver dessa rader samtidigt som det pågår något hyllningsprogram till Bruce Springsteen på svt2.

Förut satt jag och begrundade bilder från en Kennel där mamma ska ta sin nya kompis, kan inte se mig trött på ulliga valpar. Kan knappt vänta tills hunden kommer hem. Men det lär ta ett tag.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)