MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Midsommar

2017-06-23

Det knep till lite i hjärteroten när jag igår på pendeln träffade släktingar som brukar hålla till på Arkö. Vi bodde ju på Björkö och åkte ett par år till grannön för att grilla umgås o dricka medhavd alkohol  våra blandningar talas det fortfarande om på ön.. Det gissades vilt om och hur vi skulle komma hem just det året. Mycket röjiga fester va det och glada minnen och en del inte fullt så glada (att vada över sundet var till exempel allt annat en skoj)

För oss självdog det och till slut avväcklades vårat boende på ön och också firandet av midsommar som det var då. Kan nu på sommaren sakna Björkö något så förbaskat och tänker mycket på hur och om jag kunde ha gjort något annat så det kunde ha fortsatt som det va.

Just nu håller jag på att bulla upp o preppa inför årets firande som blir stilla hos en vän som inte bor allt för långt bort. På mitt ansvar står förätten som ska bestå av diverse delikatesser. Sill, inlagd strömming, röror, salami, ost, skinka mm, Sen blir det Jansson och jordgubbstårta.

GLAD MIDSOMMAR

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)