MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

En ny Fas

2017-06-22

Idag gick min Hallus Valgus fot in i en ny fas. Gipset och stygn togs bort. Foten tvättades av kontrollerades och fick ett nytt sprillans förband omvirad runt sig. Sköterska sa att allt såg normalt ut.

Det onda jag upplevt på tårna var skavsår mellan tårna och att rengöra sved mera en att ta bort stygnen.

Skönt som bara den att få bort klumpen runt foten, att få foten tvättad och rent förband. Det känns lättare att gå men måste fortfarande ha specialskon. Den blir fotens kompis fram till den 26 Juli iallafall då det är dags att åter besöka Motala.

Sjukskrivningen går ut den 7 Juli, men besöket hos läkaren är inte fören den 25 så sköterskan skulle förlänga sjukskrivningen. Troligen kom semestrar ivägen för besöket som nog skulle ha skett innan den 7 Juli.

Fick uppfattningen att läkeprocessen var lång och det känns som om jag inte kan stoppa in foten i ett par skydds skor fören senast i slutet av Augusti. Inte så här jag hade planerat att sommaren skulle bli, hade tänkt jobba och tjäna pengar något jag är i stor brist av. Men nu ligger det till som det gör och det är bara att göra det bästa av situationen. Man kan syssla med sämre saker 1 sommar en  att ludda omkring i en specialsko o se till att foten inte blir blöt.

Vi åkte pendeln till Motala och gjorde en trivsam utfykt av det hela. Nästa gång jag åker dit hoppas jag att det funkar att köra bil. Det svider lite om såret så valde att inte sätta mig bakom ratten det första jag gjorde när jag kom hem. Får bli en sväng efter helgen.

4 tår som är ute i det fria o vinkar glatt 

.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)