MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

På stan

2017-06-21

Kändes som en evighet sedan jag var på stan En evighet sedan jag opererade foten, evigheter sedan jag sov bra en evighet sedan jag körde bil en evighet sedan jag hade jobb.  Av någon konstig anledning känns allt mycket längre en vad det är. Tiden går fort även när man inte gör ett skit.

Men på stan alltså. Ingen promenad dit eller hem men det var en liten pärs endå, har nog inte tänkt på det så ofta. Men visst skulle det behövas flera sittplatser typ soffor på stan. Skulle vara skönt att kunna sitta ner utan att behöva köpa en kopp kaffe.

Mycket folk på stan, jobbar ingen. Inte konstigt att sverige går dåligt när ingen är på sina arbetsplatser och sköter maskiner o sånt. Man har dragit ner på spårvagnstrafiken också så det är smockfullt, men har man gipsad fot så får man sittplats. Det är rätt skönt.

Blev även en inte helt prisvärd lunch. Ska ge stället en chans på kvällen vartefter. Det sägs att det ska vara kanon då.

Hittade tyvärr inte riktigt det jag sökte, men sill, lax, korv ost mm hamnade i väskan. och kommer förgylla midsommaraftonens middag. Saknar delikatessaffärer i stan. två köttaffärer fanns det förut, nu ingen alls, kanske vore något att starta en kött chark o deli mitt i stan, eller så skulle man vara lite ful och starta en tipptopp kött o deli  här i området och en skitbra restaurang också. För här finns det bara pizzerior.

Troligen har jag handlat klart. Men känns det helt okej i morgon när gipset har tagits bort så blir det nog en kvällstur med bilen och inte helt omöjligt att jag åker till någon affär eller så blir det glass eller så blir det? Jag möjligheterna är utan slut.

Hoppas jag kan sova för i morgon blir det tidigt. Evigheter sedan det också.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)