MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Det känns som igår

2017-06-20

Dagar och veckor flyter in i varandra och det går tokfort samtidigt som det känns som det som hände var år sedan. Gör inte ett jota om dagarna och endå går det snabbt o långsamt på samma gång.

Idag har jag lite medvetet pillat mig extra i naveln, legat still o bara varit. I morgon ska jag ner på stan och handla lite gott till midsommar, på mitt bord ligger det kalla och snax till ölen. Få se vad jag kan hitta. Känns som det var evigheter sedan jag var nere på stan.. Det blir spårvagn o promenader samt lunch har jag tänkt. Hoppas det går bra, borde göra det för det är inte långt kvar tills gipset tas bort och foten ska vara färdig så gott som.

Har börjat med att titta igen på Johan Falk och faktiskt så har det blivit några rader i livsberättelsen. Sökte även ett jobb som ska börja i Augusti. 

Annars är det sommar och varmt på dagarna. På kvällarna är det ömsom varmt ömsomt kallt, händer titt som tätt att jag måste knalla upp o stänga balkongdörren för att det blåser rakt på soffan bara för att någon timma senare gå upp igen för att öppna då det är varmt. Har morgonsol rakt in i vardagsrummet och soffan något som inte alls bekommer mig när jag ligger i vanliga sängen. Men där på soffan är det annorlunda.

Så här på sommaren saknar jag inte bad direkt. Men börjar att sakna min grop däruppe i sängen rätt rejält nu. Hoppas att jag till helgen kan krypa upp och sova sött.

Min ständiga resekamrat slog deffenetift igen locket för någon kul långresa nyss då han hade varit hos tandläkaren. Jag fick en saftig räkning efter Gotlandsresan. Lite trist det där att betala med kort, visst pengarna syns inte men räkningarna kommer endå, fast månaden efter då man nästan glömt bort hur skoj man hade månaden innan.

Är djupt kryssningssugen och det skulle vara skitskoj om jag kan åka till typ Tallin i höst. Men troligen får jag väll behärska mig tills nästa år. 

Där långt borta till höger ska jag i morgon. Spännande, hoppas jag hittar.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)