MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Lilla Foten

2017-06-18

Eller så är det förhoppningsvis paketet runt omkring som är stort just nu. Men foten känns lite konstig, det gör ont när jag går och får ont i tårna., förut gjorde det inte alls ont och gick omkring. Kanske har jag helt enkelt överansträngt.

Men det är inte lätt att sitta hemma med foten högt när det är fint väder. Idag har jag tagit det lungnare, inget kaffe hos vänner eller längre promenader. Blev 2 kortare runt kvarteret.

På Torsdag slipper jag gipset och får se hur den ser ut, lite spännande. Då jag inte alls vet hur länge saker o ting tar blir det att åka pendeln. Har inte åkt den till Motala förut ska bli spännande. Innan dess på Onsdag ska jag försöka linka ner på stan o handla inför midsommar. Livet går vidare trots att man har foten i gips.

Är också lite nyfiken hur man tänkt när sjukskrivningen slutar 7 Juli och besöket hos läkaren inte är fören den 25 Juli. 

Midsommar snart och av förklarliga själ blir den lugn och stilssam. Inte som förr när man både rammlade o rullade runt i gräs o snårskog.

Det var roligt förr när vi tillbringade sommaren på Björka. Saknar den där ön som fasen ibland. Och Arkö, grannön där vi brukade åka på midsommaraftonen. Tänker lite på Coops reklam. Man kommer inte ihåg åren men god fest det var det iallafall.

Tänkte mig att det skulle bli en massa skrivande nu när hjärnan inte behöver tänka på en massa jobb hela tiden. Men tyvärr lyser insperationen med sin frånvaro. Tacka vare förr då festerna avlöste varandra och det var packat med folk i lyan på Bäckgatan. Ja en jäkla massa minnesluckor, men goa fester det hade vi allt.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)