MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Balkongsug

2017-06-13

Är rätt nöjd med mitt boende. Visst är lägenheten ibland lite för liten men trivs med området och förutom lite lyx i form av vitvaror så är det inget jag saknar förutom en sak.

Nämligen en härlig balkong. Nu har jag morgonsol och det är inte så ofta man sitter på balkongen vid 4-5 på morgonen, men det vore trevligt att ha och lite som ett extra rum på sommaren. Men det lär inte bli någon sålänge vi har den ordförande i föreningen som vi har.

Drömboendet är nog minst en tvåa så jag kan ha både skrivbord och vanlig säng utan att knöla med vad saker ska stå. nytt kök med diskmaskin  och badrum, förstås gärna både badkar och tvättmaskin men måste jag välja är det nog tvättmaskin som skulle prioriteras. Vill förstås också ha en balkong, gärna en inbyggd så man värkligen kan utnyttja den som extrarum.

Området är jag nöjd med och kan tänka mig att bo här fortfarande, gärna lite närmare parkeringen. Kan även tänka mig bo närmare Eneby Centrum. Det som är problemet där är att man inte har så mycket parkeringsplatser, blir lite av ett lotteri när man kommer hem lite senare på kvällen.

Hade hoppats på återbesök hos tåmottagningen denna vecka. Blev lite ledsen när jag igår fick kallelse till nästa vecka. Är lite trött på den där klumpen jag har på foten. Ät sugen på att sova uppe i min grop och så är jag väldigt bilsugen. Men allt det där får vänta tills senare. Iallafall tills man tagit bort Gipset.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)