MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Tekniksug

2017-06-10

Suget efter en Samsung Galaxy S8 blev ju inte mindre när jag läste Jonna Jintons inlägg om mobilen. Visst sponsrat men idel lovord och jag blev så sugen att byta så fort möjligheten medgav.

Men har lovat mig själv dyrt och heligt att inte göra så denna gång abbonemanget går ut. Nä denna gång ska jag behålla den mobilen jag har så länge den fungerar som den ska. 

Är också sugen på att köpa ny kamera. Där är det Panasonic som gäller och även här har jag förstås läst hemsidor med diverse tips och recentioner. Men Nä Joachim, den kameran du har funkar fortgarande och är bra. Härta ner dig.

Ja o så sitter man här framför en dator som bara blir äldre och äldre. Visst den fungerar kanon. Men ju äldrer en dator blir dessto lättare har den ju att trilskas och en trilsken dator är det sista jag vill ha.

Denna sommar har jag inte förtjänat någon present. Visst belönade mig inte förra sommaren så har en innestående men det känns lite som att premiera dåligt uppförande i skolan.

Pengar. Har så usel ekonomi att sparpengarna går åt att betala utgifter. Dåligt Cashflow som företagen skulle säga och någon bättring där ser inte ut att komma i en handvänning, snarare tvärt om.

Inte bara nej när jag vill ha något. Något som förstås prioriteras är välmående. Jo visst blir man glad av prylar o resor. Men att må bra i kroppen är också viktigt. Därför har jag fått ja att köpa en ny madrass till sängen. Nu återstår det bara när jag får möjligheten att åka till Ikea.

Lördag idag, först tänkte jag gå på öppet Hus som krematoriet hade. Men det smådroppade från skyn varje gång jag var på väg så tröttnade. Vädret bättrade på sig och jag kunde gå till kompisen o dricka kaffe. Och det är också det mest produktiva som hänt idag.

I morse gick jag faktiskt upp när jag vaknade för tredje gången. Hoppas att jag inatt kan sova som en prins, det har varit lite segt med det. Inte för att jag har ont eller så utan för att jag inte varit trött.

Nästa vecka om scemat hålls ska jag ta bort gipset. Dock har jag inte fått något meddelande om det en. Men det är ju några dagar tills på Torsdag då det gått 2 veckor. Måste säga att det gått över förväntan så här långt. Har inte ont. Foten känns inte svullen och det gick oväntat bra att sova på soffan.

Önskar eder en fortsatt trivsam helg.

 Goskon som aldrig blev biff och så skulle livet vara, lugnt och harmoniskt utan rädsla att bli stekt.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)