MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Sömnlös

2017-06-07

Natten till idag kunde jag värkligen inte sova, försökte det mesta men allt var lönlöst. Var till och med nere i källaren mitt i natten och hämtade madrass ihopp om att det var sovplatsen som det var fel på. Gick faktiskt att sova en stund. Men vaknade och det var ett halvt projekt att komma upp.

Upp i soffan igen, benen pirrade och den andra foten krampade, skönt är det dock att den foten jag opererat inte gör direkt ont. Kl 6 gav jag upp o satte på tv,n en stund. Somnade nog sen av ren utmattning och har sovit större delen av dagen. Men är rätt pigg nu. Känner vibbarna av en ond spiral.

Min säng, en obekväm grop och sov rätt dåligt. Men vid jämförelse så är det inte så illa däruppe på loftet trots allt. Försökte inatt klättra upp, men foten protesterade så får göra ett nytt försök senare. Kommer sova gott i sängen när jag väl kommer upp.

Diskade nyss och då vädret varit lite ostabilt har det faktiskt inte hänt mer idag.

Med tanke på foten händer det inget annat på hemsidan häller, promenaderna sträcker sig fram till sophuset så att ta sig till stan och någon restaurang är svårt. Alltså inga recentioner. Så lär det nog förbli någon eller kanske till o med några månader till, men ska försöka skriva o uppdatera dagboken så ni får något att läsa iallafall.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)