MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Pirr i benen

2017-06-04

I foten gör det inte så där värst ont men i benen pirrar det och rycker. Rätt jobbigt faktiskt. Blir ju mest att ligga på soffan så benen är lite understimulerade.

Gick iallafall ut förut, först med soporna och sen lite senare på godisjakt, hade tur för presis när jag kom fram till porten började regna lite. Gipset måste hållas torrt.

Annars har det inte hänt ett skit. Jo föresten. Till middag blev det riktig mat. Tröttnade på lunchlådor som inte smakar något och inte blir man mätt häller. Av köttfärsbiff sås o potatis blev jag mätt och fet var inte alls jobbigt att stå vid spisen.

Ikväll ryker mitt sista blåa piller så får se om smärtan ökar, det ligger på en tvåa just nu men ibland när jag ligger där på soffan med foten upp pallad känns det inget alls, rätt skönt. Trist att det gör ont i såret när jag går.

Känns tyvärr som om det var flera veckor sedan jag opererade mig, men det var ju bara 5 dagar sedan, en halv evighet innan gipset tas bort om det fortsätter kännas så här.

Ligger i min ensamhet och funderar på resor. Gotland var skoj men räcker inte riktigt. Kanske blir det Helsingfors i höst.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)