MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

A som i Aj som fasen

2017-06-02

Fick för mig att gå ut och röra på mig. Kompisen en bit inte aldeles långt bort var målet. Märkte ganska snart att det kanske var lite att ta i, det gjorde mer en ont. Det gnagde o skavde.

Kom fram och inmundigade kaffe i högläge på hans korta soffa på balkongen. Gick hem men nu hade jag stöd av en krycka så det gick lite bättre. Kom dock fram till att det blir lite kortare promenader, man ska inte ta ut sig i onödan.

Arbetsförmedlingen ringde för att klargöra några saker och nu kan jag förhoppningsvis bara vara utan att behöva hitta på en massa saker. Känns skönt och är redan nu rätt avslappnad.

Svårt att veta vad som händer efter att gips och stygn tas bort, läste att svullnaden kan bli kvar länge och det känns inget vidare att behöva trycka ned en svullen fot i en arbetssko. Har sandaler. Men det är inget att jobba i så kanske blir jag mera sjukskriven. Tankar funderingar o så, men inget jag får veta nu. Tyvärr.

Igår trillade det in en lite försenad lön på kontot. Alltid något och nu undrar jag förstås hur mycket försäkringskassan anser att jag är värd.

Tänkte att jag nu när jag är lite "ledig" sitta ner o skriva lite. Men en så länge har det bara blivit och skriva av sig det värsta här och hålla er läsare ajour hur det är. Prio ett har varit fot i högläge.

Blev väldans sugen på riktig mat under promenaden hem, men var trött så soffan hägra och när jag piggnat till hade jag ingen lust så det blev Kycklingfile från Findus, inte så där jättegott. Men det mättar en stund i allafall.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)