MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

S som i soffslöa

2017-06-01

Bortsätt från kortare utflykter till köket toan och datorn för lite kontorsjobb  har jag idag bott i soffan. Somnade som en klubbad igår och där blev jag kvar.

En vän dök upp på kaffe och tittade till. Man ringde från Motala och undrade hur natten varit och hur ont jag har på en skala mellan 0-5, är på en stadig trea. Inatt blir som igår, tar mig ett blått och försöker somna. Gick bra då och hoppas det går bra sen också. Men först ska det tittas lite på tv.

Har bullat upp lilldatorn och dvd filmer för ennu har jag ingen dvd kopplad till tvn och några kablar till den från stordatorn har så här långt inte blivit av (o vem skulle hjälpa mig med det?). Men så här långt är det rätt skönt att bara ligga i soffan o vara. Middagen blev Findus korvstroganoff o ris, smakade rätt okej.

Det gör ont att gå, men i morgon ska jag gå ut på en kortare promenad. Idag har jag bara lullat runt i lägenheten och knappt det. Men i morgon ska jag iallafall gå ut med soporna är det tänkt.

En så länge är dettta absolut inte det bästa som jag gjort som vissa har skrivit. Men det går över förhoppningsvis denna smärta och blir bättre. Intalar mig själv att det hade bara blivit värre och att det var allt bäst att göra det nu.

Men nu känns långt, det var igår jag opererade tån men det känns som det var länge sedan. Lite konstigt.

Nu vet arbetsförmedlingen och A-kassan hur läget ligger och kan koncentrera mig på att bli bra istället för att söka jobb o annat. 6 veckors sjukskrivning som det är nu. Men anar att det blir längre. I dom papper jag fått står det blandannat att svullnade kan vara kvar flera månader, och det känns sådär att tvinga ner en svullen fot i en skyddssko. Men jag får se vad som händer och tar en sjukperiod i taget.

Igår hade jag fönstersäng och utsikt över Motala.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)