MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Tredje gången gillt

2017-05-26

Kvällens inlägg har jag skrivit o raderat 2 gånger innan. Hoppas detta får vara kvar.

Anledningen till raderingen har inte varit att jag skrivit sånt som jag sedan ansåg vara olämpligt, nä snarare tvärtom. Men ibland så passar sig inte allt man skriver att visas, så är det.

Hursomhelst har det idag varit en rätt okej dag på Molnfabriken, varm. Men okej.  Lite glad men också lite vemodig och som vanligt har dagen inte varit så bra som jag först trodde. Så är det på en molnfabrik.

Vemodigt för att det kan ha varit den sista dagen här Glad för att det kan ha varit den sista dagen här.

Det hopar sig mörkt i horisonten och kanske finns det inte så mycket att göra hos min nuvarande arbetsgivare efter tån har blivit bra igen.

Men funderar över att jag måste göra något annat. Det har funnits glimtar nu ett tag, tuvärr har dom försvunnit av olika anledningar. Hoppas att det kommer tillbaka, stunderna av glädje att få komma på interjuv.

Dagen är kommen att jag får ett jobb jag trivs med inte bara ett jag går till bara för att det var det som dök upp. Utan ett jobb jag sökt för att det är intressant. Drömma går ju och är gratis.

Gör rätt angående tån, det är jag övertygad om. Dagen i skyddsskor har varit mer smärtsam en vad jag kunde tro.

Helgen ska bli solig har dom sagt di där proffsen som spår väder. Och det passar ju bra då jag redan i morgon åker till Kvarsebo och syndar lite med gott sällskap o alkohol. På Söndag hälsar jag på Mamma på hennes dag.

För helgen och alla Mammor där ute

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)