MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

När dom stora bråkar

2017-05-23

Kommer den lilla kunden alltid ikläm.

Ja så var det dags igen Giganterna Discovery och Telia är i luven på varandra. Det är om pengar och kundens bästa, men endå är det jag. Den lilla kunden som berörs. Discovery är bra på att lägga kunden imellan av någon anledning.

Det är många kanaler som berörs. Mitt utbud blir mer en skralt trots att man kompenserar med film. Många kanaler som försvinner är lite av favoriter. Visst jag tittar inte så mycket på just Discovery Channel som jag brukar. Men dom andra typ femman o nian kommer jag sakna.

Förra gången fick Telia bära skulden och man gav sig efter en vecka. Får se vad som händer denna gång.

Om jag vinner så där skitmycket pengar på Eurojackpott på Fredag skulle jag starta en aldeles egen kanal. Med bra serier, dom nyaste filmerna häftiga dokumentärer och så förstås lite sport för att intressera andra. Men bara sånna sporter jag tycker om såsom motorsport. Min kanal kommer köpa upp rättigheter till vartenda evanemang som finns och sedan sälja dyrt till andra som vill sända.

Kanalen skulle sända Ncsi från början och på Söndagar blir det lite svensk nostalgi såsom Hassel.

Det blir nyproducerat också en spinnoff med gamla favoriter från Johan Falk filmerna.

Dokumentärer av världsklass typ inifrån NI eller läkarbilen kommer.

Kanalen kommer äga dagdravvel med Hederliga Loveboat Falcon Crest och varför inte hederliga Varehuset o Dallas från allra första början. ja ni som var lediga på den tiden vet vad jag pratar om.

Sport förstås. Os och Vm men även lite sporter man nästan aldrig får se typ storsatning på Svens rally typ Dalavalsen eller från moptala folkracefestival  eller varför inte dragracing. En sport man allt för sällan ser på svensk tv.

Kanalen kommer också livesända från konserter och återinföra headbangersball på Fredagsnätterna. Ja där fick ni också lite att se fram mot om jag blir rik.

Annars har jag jobbat med lokalvård. Slutar aldrig häpna över hur folk behanadlar området där man bor. Klotter på väggarna. Kiss på golv o skräp överallt.

Den one and only James Bond har alvlidit och en terrorist har på nytt slagit till. Nu så är det snart GW,s brott.

Må ni på Discovery brinna i djävulselden era giriga tomtar.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)