MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Om maskrosor vore pengar

2017-05-18

Ja då hade jag denna soliga Torsdag kunnat samla ihop min första miljon med lätthet. Just dom här stod rätt publikt till så antar att andra skulle ha hunnit före, men tänk om.

Lite då o då får vi lokalvårdare gå ut ur städbussen som trädgårdsmästare, idag var en sån dag med gräsklippning trimning och förstås plockning av maskrosor stora som Gotlandsruss. Ingen av oss tre som klagade alls trots att vi blev både svettiga o gräsiga av arbete, men det var en fin dag. En dag det skulle vara tråkigt att städa en tvättstuga.

Samma sak i morgon. Ja kanske det. Om inte ni springer bort och tar allt o gör vin av det så finns det kvar att plocka (det kommer räcka till oss alla).

Fortsätter tankar på det där gröna. För tänk om gräs var just pengar. Ingen gräsmatta skulle förbli oskördad där inte. Stråna skulle kolla till nytta både för mat för dagen som lyxiga resor.

Sol på kind och glatt humör. Men min tå som bara gör ondare o ondare för var dag som går tyckte inte om att husse var dagens chafför till stä. F låt menade förstås trädgårdsbussen.

Apropå tån räknar jag ner.

Jag vet ju att man inte ska googla på sånt man igentligen inte vill veta. Hur det går till före under och framförallt efter en tå operation är en sån sak. Det är en väldigt blandad info man får. Allt från det tar bara 4 veckor och gör knappt ont alls. Till 10-12 veckor av konstant smärta. Från upp o hoppa o gå redan första dagen till flera veckor av sängliggande. Från hela benet i gipspaket till ett bandage runt tån, ja ni ser spannet.

Konstaterar också att den mesta infon som finns i frågan om hemsidor mm är gammal info. Kommer därför försöka skriva om hur det är att ha och framförallt bli av med Hallux Vallux (tror jag det heter) i dagens sverige. För vem vet, kanske det har hänt en hel massa sen ni andra skrev om det.

Och så det där med att bli gammal o glömsk. I 3 dagar försökte jag komma till affären för att köpa hushållspapper, jo visst till affären kom jag. Så långt allt väl. Men däremot kom det inte hem något hushållspapper. I några dagar har tankarna funnits på att kolla tvätt tid till Onsdagen innan Operationen, en så länge är det bara tankar o ingen handling i ämnet. Men fort fasen kom jag iväg när det kom tips om att det fanns Gotländsk glass i närheten. Glömskheten är tung men snabb, ja det är jag när det gäller viktiga saker som glass till exempel

Jahaja ute skiner solen och jag är inte trött trots hårt arbete. Man kanske ska kolla lite på Hockey endå.

Kram

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)