MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Lata dagar och helg

2017-05-14

Inte helt lätt att komma hem efter en resa. Plånboken tunn och ingen ägg o bacon till Frukost och ingen som städar o bäddar, man blir lätt lite bortskämd på resa.

2 lugna härliga dagar efter vi kom hem. Gjorde ingenting för jag var aldeles slut. Inte ens tv,n var på långa stunder. Satt mest framför datorn eller i soffan o läste en bok.

Men så kom helgen och vi åkte på utflykt med Ölfrämjarna. Bussen åkte mot Eskilstuna och provning på Eskilstuna Ölkultur.

Bryggeriet låg vackert i gamla industriområde. Jag och resekamraten bestämde oss nästan genast att komma tillbaka hit. Bo på hotell, dricka öl besöka museeum o bara va en stund. Får se om det kan bli redan till sommaren.

Eskilstuna ölkultur är inget favoritbryggeri men man har gjort en smått heroisk resa från medlemsklubb till riktigt bryggeri o pub dit alla kan komma. Vi fick reda på det mesta om resan. Vi drack provöl och åt en gryta som inte riktigt var färdig. God o het i smaken men köttet segt. Det blev även en rundvandring i det lilla bryggeriet. Jag  häpnas varje gång över hur små ytor det igentligen krävs för att ha ett bryggeri som levererar hur mycket öl som helst till pubar och systembolaget.

När vi kom tillbaka till Norrköping valde resekamraten att gå hem medans jag och dom andra ungdomarna gick vidare till Black Lion. När puben stängde fick jag med mig en av dom hem för lite eftersläckning. Han gick inte hem fören morgonen grydde tror jag. 

Idag Söndag har av förklarliga orsaker varit seg. Tur att jag lade sen tid för tvättning. Annars hade det inte blivit av. Nu är resegarderoben tvättad och arbetskläderna är rena inför den kommande veckans arbete.

Fick även för en stund sedan veta att skjussen till Motala är fixad.

Har även badat och diskat. Nu så funderar jag på att sätta på tv,n som varit avstängd hela dagen. Om det inte finns något att se blir det nog sängen.

Ha en skön vecka alla läsare

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)