MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Blogg

Hugos Slottsgatan 118 Norrköping

2018-03-27

Buffe 98 kr

Idag enligt menyn

Spenatfylld fisk citrussås

och köttfärslimpa med fetaost gräddsås o kokt potatis

Ja det var för fisken vi kom denna soliga dag vid lunchtid både jag och min medätare. Valde dock att börja med köttfärslimpan och min vän tog fisk.

Limpan var lite torr men smakade rätt ok. Välkokt gräddsås och potatisen var lagom kokt.

Bra utbud med sallad

Min medätare som mumsade på fisk gnällde rätt snart att det saknades spenat och det var allment smaklöst. När han senare påtalade detta för personalen svarade man lite snorkogt att spenatfyllt fisk, ja det va det igår. Idag va det spätta utan spenat.

Valde bort fisken och tog en extra portion Köttfärslimpan men förstärkte salladen med  den kalla citronsåsem som var frisk krämig och god

Ett misstag kan göras och saker byter plats på menyn för veckan. Men man borde informera det i förväg inte bara konstaera att det blev fel utan att bry sig nämnvärt.

JJ (för köttfärslimpan och det berodde mestadels på den goda såsen)

Atmosfären på Hugos är lugn. Lokalen är vacker och trevlig att sitta i men som sagt så skulle man behöva se över personalens agerande. Snorkfröknar är inget jag vill träffa när jag äter lunch. Att låta personalen öva på papper o penna att stryka över eller sätta upp en skylt vid ändring på menyn vore också ett plus.

Lokalen och atmosfären får JJJ

Medans det för personalen blir J  denna dag.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)