MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Blogg

Cirkel K Stockholmsvägen 78-80 Norrköping

2018-03-05

Cirkel K är knappast en restaurang och mat här passar inte riktigt in måhända. Men eftersom det är jag som gjort reglerna kan jag kosta på mig och göra ett litet övertramp lite då o då, det är ju iallafall maten jag kommer koncentrera mig på.

HBK BURGARE 99 KR inkl läsk

Finburgare goes folklig. HBK eller Håll käften burgarn som den heter är ett sammarbete mellan Cirkel K och hamburgarhaket KÄK som ägs av bland annat rapparn Petter.

Under ett lock av briochebröd ligger alspånsrökt bacon i rätt tjocka skivor. Helt oke men lite mera röksmak hade inte skadat.

Osten från Castello smaklös och tillför inget direkt

Köttet är grovmalen burgaren lite smaklös, men väldigt saftig och det beror nog på att den är tillagad enligt souse vide principen som bevarar köttets saftighet. Så skulle nog alla burgare göras.

Den speciellt framtagna dressingen är smaklös med en viss lite oangenäm syra i sig och försvinner helt i det svampiga brödet som också innehåller färsk krispig gul lök o lite sallad

Om man kört i många mil magen kurrar o tanken tom o det är långt till närmaste sibylla ja då kan man kanske trycka i sig en sån här så man klarar sig tills maten blir färdig  dock tycker jag inte den alls är lika speciell som man vill framhäva i reklamen. 

Kanske inte just idag men någon annan dag skulle jag nog sakna pomme, blir liksom inte en hel meny utan!

O så ser burgaren otroligt tråkig ut också.

Hursom blir det godkänt då köttet var saftig men det finns burgare längs dom flesta vägarna vi färdas på som är godare

JJ

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)