MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Blogg

Frasses Margaretagatan 75 Söderköping

2018-11-21

Inte ofta jag blir sugen på en produkt bara av att se på reklamen, anser mig rätt motståndskraftig på så vis. Men efter att ha sett reklam för Frasses Skrov Royal salami o Brie vattnades det så pass i gomseglet att jag vid första bästa tillfälle reste till närmaste restaurang. 

SKROVE ROYAL SALAMI OCH BRIE MED LÄSK OCH POMMES

102 KR

Brödet varmt och krispigt, rätt motståndskraftigt mot fukt så det var inte så där svampigt ett hamburgerbröd kan vara.

2 stora saftiga men lite smaklösa köttpuckar.

Smaklös salami som faktiskt inte tillförde ett endaste dugg och 2 skivor Brie som förvisso smakade ost men kändes som om dom var gjorda av gummi.

Lök sallad tomat och en lite skarp tryffelmajonäs. Det hela var en rätt svåräten och kletig historia. Men delade man upp den gick det bra.

Pommen lite sladdrig men varm 2 härligt frasiga lökringar.

Trevligt serverat i en korg.

JJ

Frasses ligger centralt vid Fixområdet i Söderköping. Här rör det sig mycket folk men på Frasses va det lugnt. En rätt trist lokal både inne och ute. Skylten får mig att tänka mera på en bilfirma en ett matställe.

Maten snabbt fram och tillagas efter beställning. Något som man gjort sedan starten här på Frasses och Mc Donalds börjat med först nu på senare tid. Sent ska syndarna vakna. 

JJ

 Visst. Hamburgare var hög. Betydligt högre en andra burgare hos konkurenten. Men inte va det fullt lika bra  som på bilden. Bilden ovan visar en saftig nystekt hamburagre i all sin prakt men den är korrigerad och kanske till o med manipulerad för att se så tilltalande ut som möjligt. Tanken är att vi ska bli så sugna att vi sedan äter hamburgaren endå fast den inte riktigt ser ut som den gjorde på bild.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)