MATOS 

Mat tankar och foton

 

 

 

Blogg

Djurönästet Taimat Djurövägen 33 Norrköping

2018-07-06

 

Stekt Kyckling med Mango (till vänster) och Stekt kyckling med ingefära (till höger) 65 kr/st

Vill påstå att jag är en tämligen van taimatsätare, vet dock inte hur den serveras i Tailand då jag aldrig varit där. Men här i sverige har jag ätit en o annan portion.

Stekt kyckling med mango låter på pappret som en kanonrätt, färska grönsaker o saftig mango i kryddig förening. Dock saknade jag just saftig mango i just denna rätt och det känns som om man hade ätit den i Tailand hade det funnits. 

Kycklingen mör och lagom stekt, knapriga chasewnötter paprika o lök. Smaken lite diffus söt och visst kunde man kanske med fantasi ana lite mango där. Men inte alls som jag hade tänkt. Troligen hade man använt någon smaksättningspasta och det blir inte riktigt samma sak

JJ

I kyckling med ingefära hade man stekt kycklingen lika bra som den första rätten champinjoner lök kinesisk svamp  paprika o färsk ingefära.  Sting av chili och bra ingefära smak. En okej anrättning.

JJJ

Lite dåligt med sås och det gällde båda rätterna. Riset rätt klibbigt, lite grötigt och det är jag inte så där värst förtjust

En liten bod på tomten funkar som restaurang  men lite opraktiskt att man bara kan tillaga en rätt åt gången, väntetiden blir lång.

Ljust och frächt inne men väldigt osigt och varmt och jag gillar ju  att se kockar i arbete

Färska grönsaker men saknar färsk Mango

Ett helt fält att parkera på om man så vill.

Smidiga "ta med" lådor som höll värmen bra 

Bra potential men en bra bit att åka, det drar ner en smula. Ett sånt här ställe runt knuten och jag skulle bara äta taimat.

Öppet bara Fredagar o Lördagar men noterade en strid ström av kunder så kanske det blir utökning vartefter.


JJ

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)